Dinàmic Dental, distribuïdor de plena confiança, resolutius, àgils i amb molt bons preus.

Dr. Francesc Amorós i Baixauli

Barcelona

Quan un dia tard per la tarda et quedes sense un dels aparells bàsics pel funcionament de la clínica i l’endemà al matí pots tornar a obrir perquè t’han localitzat, transportat i instal.lat l’aparell, te’n adones de la qualitat del servei del Xavi.

Dr. Froilà Gisbert i Pujals.

Reus

Deposito resolutivo y de confianza. En estos tiempos poder contar con eso es un privilegio. Recomendable 100%.

Dr. Jordi Artigas i Bertra

Tarragona

Dinàmic Dental és un dipòsit on pots estar plenament tranquil.la a l'hora de demanar qualsevol producte. Eficiència, rapidesa i amabilitat per part de Xavi i el seu equip. Fa més de 20 anys que treballo amb ell i estic encantada.

Dra. Susana Anadón i Garcia

Tarragona

Fa més de 30 anys que treballem amb ells i són, a més de grans professionals, complidors, honrats i molt implicats en la satisfacció de la clínica. Cal destacar la gran eficàcia i rapidesa a l'hora de servir els productes que se'ls hi demanen amb urgència, 100% Recomanable.

Dra. Mercè Garcia Muns

Dra. Andrea Manchado Garcia

Badalona

Quan portes més de 15 anys treballant amb una persona és per alguna cosa. Servei ràpid i eficient. Ha vingut un dissabte perquè puguem obrir dilluns. Sempre agafa el telèfon sigui el dia que sigui i l' hora que sigui. Això i d'altres coses fan que al final el Xavi sigui apart d'un bon dipòsit dental també un bon amic. Recomanable 100%

Dr. Jesús Albiol Decal

Tarragona

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: